Bekir Aksoy İlkokulu


Vizyon: Çorum Bekir Aksoy İlkokulu olarak vizyonumuz; Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda; bilimsel ve çağdaş eğitim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre fiziksel, ruhsal ve bilişsel yönden gelişmelerini sağlamak; böylece öğrencilerimizi topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Bekir Aksoy İlkokulu kurulduğu günden bugüne yüklenmiş olduğu sorumluluk ve görev bilincini aşağıdaki misyon ifadesi ile vurgulamaktadır: İstiyoruz ki: .Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve okul personelimiz Bekir Aksoy İlkokulunda bulunmaktan mutlu olsun. .Bekir Aksoy İlkokulunda okumak bir ayrıcalık olsun. .Okulda yapılan eğitim-öğretim çalışmaları, öğretmen ve öğrencilerin birlikte kendilerini yeniledikleri,geliştirdikleri bir süreç olsun. .Okulumuz yeniliklerin öncüsü olsun, gelişsin. .Çevrenin kültür merkezi olsun. .Okulumuz kendi alanında iyi,en iyi olsun.

Başarılar: Geçen öğretim yılında okulumuzdan 2 öğrencimiz Fen Lisesi,5 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi,21 öğrencimiz Anadolu Lisesi,2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi ve 10 öğrencimiz Anadoluİmam-Hatip Lisesini kazanmıştır. 2012-2013 öğretim yılında 5 öğrenci Fen Lisesini,6 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesini,62 öğrenci Anadolu Lisesini,8 öğrenci Anadolu Sağlık Meslek Lisesini,8 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesini 24 öğrencimizde diğer Anadolu Meslek Okullarına yerleşmişlerdir.

Saatler: 08.50-12.15 13.30-15.05
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03642264010

Belgegeçer - (364) 777 0470

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bekiraksoy.meb.k12.tr

Adres - Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı 30. Sokak No 36 Merkez/ÇORUM

Öğretmen :29
Öğrenci :797
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2248
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Asya Kent Sitesi yanındadır.

Adres - Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı 30. Sokak No 36 Merkez/ÇORUM

Ulaşım Saat Kulesinden Buharaevler yönüne hareket eden toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 2500 m uzaklıktadır.